Toren, De Rode

• Literatur:

-Bastelaere, G.R. van, 'Het Slot 'De Roode Toren' te Heteren Over-Betuwe', in: De Betuwe 23 februari 1984.
    -Hermans, D.B.M., 'Castellogica in het kort: De Rode Toren te Heteren', in: Castellogica III (1997)2/3, blz. 267-272.
    -Renaud, J.G.N., 'Apeldoorn', in: Nieuwsbulletin van de KNOB (1973)2, blz.19.
    -Sloet, Register op de leenaktenboeken. Het Kwartier van Nijmegen (1924).
    -N.N. [Uden, J.D.H. van], 'Pelgrimages naar oude plekjes: De Roode Toren te Heteren', in: De Betuwe 42(29 april 1932)18.
    -N.N. [Uden, J.D.H. van], 'Pelgrimages naar oude plekjes: De Roode Toren te Heteren. Zijn eigenaars en (of) bewoners', in: De Betuwe 42(20 mei 1932)21.
    -N.N. [Uden, J.D.H. van], 'Pelgrimages naar oude plekjes: De Roode Toren te Heteren. Zijn eigenaars en (of) bewoners II', in: De Betuwe 42(28 mei 1932)22.
    -Werner, H.M., 'De Roode Toren', in: Geldersche Volksalmanak 50(1884), blz. 3-54.
    -Werner, H.M., 'Twee afbeeldingen van den Rooden Toren', in: Geldersche Volksalmanak 51(1885), blz. 160-164.
    -Werner, H.M., 'Nog iets over den Rooden Toren', in: Geldersche Volksalmanak 53(1887), blz. 200-204.
    -Wolters, J., 'Over-Betuwse Historiën: 'Den Roden Thoren' ', in: De Betuwe 65(2 september 1955)35.
    -Wolters, J., 'Over-Betuwse Historiën: 'Romantiek rond de Rode Toren' ', in: De Betuwe 65(30 september 1955)39.