Príbenicky

• Literatur:

Durdík, T. 2000: Ilustrovaná encyklopedie ceských hradu. Praha, 459-460 mit weitere Literatur. Krajíc, R 1991: Stavební železo a uzavírací mechanismy na vrcholne stredovekých lokalitách Táborska – Eiserne Baubeschläge und verschliessungmechanismen von den hochmittelalterlichen Lokalitäten in der Gegend von Tábor, Archaeologia historica 16, 327-344. Vareka, P. 1993:Povrchový pruzkum hradu Príbenicky – Die Oberflächenuntersuchung der Burg Príbenicky (Bez. Tábor), Castellologica bohemica 3, 95-110. Tecl, R. 1995: Archeologické výzkumy hradu Príbenic a Príbenicek, Výber – Casopis pro historiia vlastivedu jižních Cech, XXXII, 295 - 296. Krajíc, R 1991: Stavební železo a uzavírací mechanismy na vrcholne stredovekých lokalitách Táborska – Eiserne Baubeschläge und verschliessungmechanismen von den hochmittelalterlichen Lokalitäten in der Gegend von Tábor, Archaeologia historica 16, 327-344.