Kozí Hrádek

• Literatur:

Durdík, T. 1977: K chronologii obytných veží ceského stredovekého hradu. Zur Chronologie der Wohnturme tschechischer mittelalterlicher Burgen. Archaeologica historica 2, 221 – 228.
    Durdík, T. 2000: Ilustrovaná encyklopedie ceských hradu. Praha.
    Hložek, J – Menšík, P. 2009: „Hromové klíny“ z Kozího Hrádku na Táborsku aneb „úcinné“ zajištení hradu pred prírodní pohromou, nebo starší praveké sídlište? “Thunderbolts stones“ from Kozí Hrádek in the Tábor district – The „effective“defence of the castle against a natural disaster of an earlier prehistoric settlement? Kudej 2009/1, 63-73.
    Hložek, J.-Menšík, P.-Krivánek, R. 2011: Kozí Hrádek okr. Tábor. Predhradí, nebo hospodárské zázemí?-Kozí Hrádek Bez. Tábor-eine Vorburg, oder wirtschaftliches Hinterland? Archaeologia historica 36, 223-242.
    Menclová, D. 1972: Ceské hrady. Praha, 428-429.
    Richterová, K. 1963: Stredoveká keramika ze Sezimova Ústí, Tábora a Kozího hrádku. Archeologické studijní materiály III. Praha.
    Švehla, J. 1920: Kozí. Tábor.